Pozvánka do restaurace Lechovice aneb GASTRONOMICKÝ KALENDÁŘ 2015
LEDEN23.1. – 31.1.
ŘÍZKY POKAŽDÉ JINAK
· Smažený hovězí Flank steak s pečenou bramborou a česnekovou majonézou
· Smažený řízek z uzeného jazyka s bramborovou kaší a okurkovým salátkem
· Kančí řízečky na jalovci v bylinkové strouhance s bramborovo – hráškovým pyré
ÚNOR 13.2. – 22.2.
ZABÍJAČKOVÉ HODY
· Černá zabíjačková polévka (prdelačka)
· Pečené vepřové koleno, mačkané brambory s cibulkou, kozí rohy, okurky, křen, hořčice
· Zabíjačkový gulášek s domácími bramboráčky
BŘEZEN13.3. – 22.3.
HAMBURGERY NA 100 ZPŮSOBŮ
· Hovězí Flank burger s fazolovou salzou a čerstvou zeleninou
· Fish burger s křupavou slaninkou a rozmarýnovou remuládou
· Chicken burger s grilovanou zeleninou, žampionem Porto-bello a česnekovou majonézou
DUBEN 3.4. - 12.4.
VELIKONOČNÍ POKRMY Z MLADÝCH MAS